Recenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chalet Durbuy
Average rating:  
 25 reviews
by Stefen Giebels on Chalet Durbuy
Chalet 222 20/7 - 3/8

heerlijk huisje auto kan je voor de deur kwijt , heeft zonnig terras met een beetje beschutting door de bomen , alle voorzieningen zijn er van keuken spullen tot spelletjes , op het park ook veel mogelijkheden zwemmen , baskerballen, tennis en een loop afstand een prachtif beekje waar je lekker kan verkoelen , heerlijk restaurant waar je ook afhaal kan doen ideaal voor jonge gezinnen waar de klein nog niet heel veel geduld heeft of op tijd moet slapen , perfect locatie om de vele mooie plekken van de ardennen te bezoeken zoals la Roche 45 min, Hotton 20 min, Dinant 45 min en om de hoek ligt dan Durbuy echt ideaal heb er heerlijk genoten met mijn gezin”

by Isabel on Chalet Durbuy
Verblijf 16-08-2019/19-08-2019

Super leuk weekend gehad in huisje 214. Prachtige plek, heel rustig op een prachtig park! Het huisje is leuk ingericht, een frisse uitstraling en je komt niks te kort. Omgeving is ook leuk, genoeg te doen! Tip: speel een keer een potje pit-pat op het park, verrassend leuk. (Spullen verkrijgbaar bij de receptie voor 5 euro).
Het was een super weekend ondanks de regen, prachtige natuur en een prachtige plek in een heel fijn huisje! Aanrader!

by elise on Chalet Durbuy
chalet 214 30/11/18

Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf! Het oude stadje Durbuy lag op wandelafstand van de chalet, praktisch gezien heel handig om de kerstmarkt te bezoeken ginds. De chalet is gelegen in een kleinschalig, authentiek vakantiepark middenin de natuur en het bos. Hierdoor konden we beroep doen op extra voorzieningen zoals een zwembad en verse broodjes op bestelling 's ochtends. Wij hebben geen last gehad van enige drukte, integendeel. We hebben geslapen als roosjes vanwege de absolute rust.

by Vincent on Chalet Durbuy
Verblijf 12/9 Rob Van der Sleen

Een echte aanrader! Een paar dagen verbleven in het chalet van Jan en wij kunnen alleen maar positief zijn. Prachtig chalet met een mooie ligging op het park. Het chalet heeft tal van voorzieningen en je komt er niks te kort. Als je vragen hebt dan kun je die gerust stellen aan Jan en krijg je snel een reactie op je vraag. Ook de omgeving is prachtig en er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud. Wij zullen zeker nog een keer terugkeren!

by fam Mathys on Chalet Durbuy

Leuke moderne chalet die blijkbaar recent mooi opgefrist werd met een kleine mooie, maar verassend gerieflijke badkamer en keuken. Toffe omgeving om in wakker te worden. Al het noodzakelijke was aanwezig om er een leuke 3 daagse van te maken. Mooie wandelingen in de buurt, vriendelijke mensen aan receptie en in de brasserie. En een goede gastheer die consequent antwoordde op onze vragen. Topweekend!

by Steven en Margo on Chalet Durbuy
verblijf 26/2- 1/3

Als je kiest voor Ardennen kan deze tellen als uitvalbasis, leuke chalet, alles aanwezig ivm keuken en badkamer, wat het meest begeestert is de natuur al vanop het terras, ik kom deze zomer terug om tot middernacht buiten te zitten in stilte en rust met de natuur naast mee

by tys demol on Chalet Durbuy

Leuke chalet die blijkbaar recent mooi opgefrist werd met een kleine mooie, maar verassend gerieflijke badkamer en keuken. Toffe omgeving om in wakker te worden. Al het noodzakelijke was aanwezig om er een leuke 3 daagse van te maken. Mooie wandelingen in de buurt, vriendelijke mensen aan receptie en in de brasserie. En een goede gastheer die consequent antwoordde op onze vragen. Topweekend!

by Jos Tettero on Chalet Durbuy
Verblijf chlet 214 3/7-14/7/17

Fijne zonnige dagen gehad in een mooie omgeving. Aanrader is vanaf het centrum van Durbuy met treintje of te voet naar de uitkijktoren te gaan, waar je een prachtig vergezicht over stadje en omgeving hebt. Ook het kasteel van Modave is het waard te bezichtigen met veel mooie ingerichte kamers. Wij vonden het zonnige terras en de horretjes in de slaapkamers ook prettig.

by Fleur Visser 20/6-23/6 on Chalet Durbuy
Verblijf chalet 214

“Het huisje voldeed aan de verwachtingen. Het lag op een heerlijk rustige plek, mooie omgeving, alles was goed verzorgd en het huisje zag er van binnen erg leuk uit. Jan was heel vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!”“Bedankt voor het fijne verblijf!”

by Luc verhaegen on Chalet Durbuy
Verblijf chalet 214 3/2017

Fijn huisje, rustige plek, super mooi uitzicht zelfs in januari, klein maar fijn, goede bedden, en fijne bank waarop je in het zonnetje kan zitten genieten van een kopje thee. Ook al is het koud buiten het huisje is snel aangenaam warm. Locatie heeft een afgezonderd gevoel, toch op een park met zwembad en leuke activiteiten beloopbaar in de omgeving. Aanrader!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»